Serbia

NEMOJ DA JA POLUDIM I DA TI SLOMIM KIČMU! Janjuš žestoko zapretio Maji, a ona ljubomorisala zbog Ene: Nastao HAOS! (VIDEO)

Maja Marinković nakon svađe sa Marko Janjuševićem Janjušem, otišla je do Miljane Kulić, kako bi je ona utešila.

foto: Printscreen/Zadruga

"Sad ti pričam onako najiskrenije, ja njega volim, imam emociju prema njemu, ali mislim da nije u redu i da neke stvari nisu korektne, da se neko veliča, a ja da se spuštam. Šta radi onda sa mnom? Nećemo sad direktno",  besnila je Maja, verovatno misleći na Janjuševu bivšu ženu Enu, pa je nastavila:

"Ja njemu ne verujem ništa... Ja njega nisam prevarila", istakla je ona.

"Ti ispadaš kao neka paćenica, a on se sažali, pa legne sa tobom. Lepa si, zgodna si, možeš da budeš šta hoćeš, povedi računa o svom ponašanju, da ne sekiraš Takija, šta će ti to? Ja tebe razumem... Znam da ne radiš zbog kamera, znam", rekla je Miljana.

"Sad ću da nađem krevet tamo. Tako sam glupa, nekad, džaba meni što sam zgodna, i lepa, i ovakva, i onakva", tvrdila je Maja.

foto: Printscreen/Zadruga

"Nisi glupa, samo ideš srcem, to su emocije! Ti treba da budeš devojka za poželeti", nastavila je Kulićeva.

Potom je Janjuš ušao i počeo da se šali na račun Miljanine kilaže, a onda prešao i na bivšu ljubavnicu, ponižavajući je sve vreme.

"Što se ne družiš malo sa Džesikom, pošto se neće više družiti sa svojim bivšim drugom, pošto je jako bezobrazna i namazana! Treba ti da vodiš računa, ja ako poludim, bolje je da ne poludim! Nemoj da se dereš, da ti kičmu ne slomim, u tim kaubojskim čizmama, koje si kupila preko interneta", poručio je Janjuš.

foto: Printscreen/Zadruga

"Što mi nisi kupio bolje? Nisi se setio da me odvedeš na ručak", uzvratila je Maja.

"Pa, ja kupujem samo ozbiljnim vezama!", nastavio je Marko, a Maja je potom pokazivala Miljani marku čizmi, kako bi dokazala da su skupe.

"19.000 hiljada koštaju", tvrdila je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Football news:

Mourinho on Rashford's words: Go to Opta and draw your own conclusions. Liverpool - Manchester United-and so quite a loud match
Ronaldo: Real Madrid made a mistake by letting Hakimi go. Sometimes I say to myself: Imagine yourself and him - we would move at a good speed
Barcelona would not consider Messi's participation in the game with Athletic if it were not for the trophy match
Jurgen Klopp: Manchester United are now flying forward and we have difficulties. But we are not so far from the top of the form
Klopp on hugs: If it was a threat to the players' health, we wouldn't do it. The pitch is a safe place
Mourinho to Bale in training: Do you want to stay here or go back to Real Madrid and not play football?
Paul Pogba: The match against Liverpool will be a battle. Manchester United need to keep calm