Serbia

Nije ga dugo držalo: Metju Peri posle raskida s mlađanom Moli već traži drugu preko interneta

Glumac Metju Peri koji je najpoznatiji po ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji" pre nekoliko nedelja prekinuo je dvogodišnju vezu s devojkom Molly Hurwitz, koja je od njega bila mlađa 21 godinu.

Deluje da Metju nije dugo patio već se bacio u potragu za novom devojkom, a odlučio je da je nađe preko interneta, tačnije, aplikacije Raya.

"Vraća se traženju devojaka na internetu i šalje im poruke", rekao je izvor za US Weekly.

Tokom veze s Moli, glumac je deaktivirao profil na spomenutoj aplikaciji, a sada se ponovno vratio i prema izvoru vrlo je aktivan.

Metju i Moli potvrdili su vezu početkom ove godine, ali su i pre toga nekoliko puta uhvaćeni zajedno. Mediji su tada pisali kako Moli dobro deluje na glumca jer ne voli slavu i žurke, pa mu tako pomaže u njegovoj borbi sa raznim porocima. Ipak, izvor ističe da to nije istina.

"Tvrdila je da joj nije bitna slava muškarca s kojim je u vezi, ali je u stvari volela pažnju koju je dobijala zbog Metjua", izjavio je izvor.

Football news:

Benzema scored his 19th La Liga goal. Messi Has 22
Belotti is the first Torino player in 43 years to score at least 15 goals in two consecutive seasons
Martial became the tenth Manchester United player to score 50 goals in the Premier League
Atletico and Sevilla entered the Champions League, Villarreal lost chances
Annibale Frossi – the forgotten legend of Inter. Played in huge glasses, scored at the Hitler Olympics and narrowly escaped the war in Ethiopia
Sane had his first training session in Bayern
Manchester United have made the same starting line-up in five consecutive Premier League games for the first time in 27 years