Serbia

NISAM SAVRŠEN RODITELJ: En Hatavej nije mogla da zatrudni, pa joj se život okrenuo! Dobila dvoje dece, a evo šta joj je bio IZAZOV

Holivudska glumica En Hatavej otkrila je šta joj je bio najveći izazov kada je bila u izolaciji usled pandemije korona virusa.

Mama dvojice sinova, Džonatana (4) i jednogodišnjeg Džeka, ne krije koliko ju je majčinstvo oplemenilo, ali kaže da je to iskustvo prepuno uspona i padova.

Tokom karantina, holivudska zvezda svakodnevno se brinula o domaćinstvu (iako ima kućne pomoćnice), pa je ispričala da je jedan od najvećih izazova bio pranje veša.

foto: Profimedia

"Je l smem da psujem? E, pa onda ću reći: J..... veš! Iskustvo u karantinu je bilo jedno veliko carstvo izazova. Stalno nešto učite. Osim toga, imate osećaj kako sve radite pogrešno, naročito kad su mala deca u pitanju, a vi nemate nikakvog iskustva", rekla je glumica.

En je rekla da je svesna da nije savršena majka.

"Nisam savršen roditelj, ali trudim se da uvek smirenim tonom razgovaram sa decom koliko god da je to teško. Rekli su mi kako ću kad dobijem svoju porodicu biti manje okupirana karijerom, ali još uvek volim svoj posao. Iako se zaista nerado odvajam od dece", rekla je glumica.

En je svoju srodnu dušu pronašla u Adamu Šulmanu kojeg je upoznala u Palm Springsu 2008. godine. Između njih dvoje se već nakon nekoliko minuta razgovora rodila neverovatna hemija.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/USweekly

Football news:

Berbatov on Bale: He will be returned to Real Madrid if he does not start to show the level that Mourinho expects
Pogba's time at Manchester United is running out again. The club did not buy a top player, but a beautiful story for social networks, Paul lost the battle for influence to Brun
Roma made an extra substitution in the Italian Cup match. The club faces a technical defeat
The Premier League is investigating the transfer of Snodgrass to West Brom. West Ham banned him from playing against them at the sale
Football has broken into Fortnite. The game will host the Pele Cup, add the uniforms of Man City, Juventus and Milan, and a legendary celebration
Shalimov about Miranchuk: Atalanta is an ideal team for him. Don't go anywhere
Agent about Wendel in Zenit: A risky deal, may not be justified