Serbia

Niški Klinički raspisao konkurs za zapošljavanje 60 zdravstvenih i nemedicinskih radnika

Univerzitetski klinički centar Niš raspisao je konkurs za zapošljavanje na neodređeno vreme 40 zdravstvenih i 20 nemedicinskih radnika, kao i na određeno vreme za 39 medicinara i 5 higijeničara. Kako piše u oglasu, radnici koji budu izabrani za stalno biće prvo na probnom radu koji će trajati 6 meseci.

Kada je reč o medicinarima za stalan posao, traži se 6 viših medicinskih sestara, 29 medicinskih sestara, 2 pedijatrijske sestre i 3 viša radiološka tehničara.

Potrebno je i 20 nemedicinskih radnika koji će biti primljeni za stalno sa punim radnim vremenom.

2 dipl.inženjera elektrotehnike ili elektronike, 1 strukovnog inženjera ili inženjera zaštite na radu, 1 strukovnog inženjera ili inženjera za zaštitu životne sredine, 3 elektroteničara, 4 službenika obezbeđenja, 2 vodoinstalatera, 1 stolar, 1 molera, 2 kuvara, 3 higijeničara – piše u oglasu.

Iz UKC-a u konkursu za zapošljavanje na određeno vreme traže 18 viših medicinskih sestara, 14 medicinske sestre, 3 pedijatrijske sestre, 3 laboratorijska tehničara i jednog fizioterapeuta.

Dodaju i da traže 5 higijeničara, sa kojim će potpisati ugovor na određeno vreme, koji može da traje najviše 2 godine, sa punim radnim vremenom i probnim radom od 6 meseci.

Poziv medicinarima da se prijave objavljen je u petak, 26.marta, na sajtu te ustanove i Nacionalne službe za zapošljavanje, a zainteresovani kandidati koji ispunjavaju uslove, imaju 8 dana da pošalju biografiju i potrebnu dokumentaciju, koja je dostupna na sajtu.

Kandidati podnose prijave lično na pisarnici Univerzitetskog kliničkog centra Niš ili preporučenom poštom na adresu: Univerzitetski klinički centar Niš, Bulevar dr Zorana Đinđića broj 48, sa napomenom "Za oglas" i napomenom za koje radno mesto konkurišu, navode u tekstu oglasa.

Rezultati će biti objavljeni na sajtu UKC Niš.

Podsetimo, Univerzitetski klinički centar Niš zaposlio je početkom marta 48 zdravstvenih radnika za stalno, a prednost su imali radnici ove ustanove koji su duže bili angažovani na određeno vreme u ovoj ustanovi.

Football news:

Bielsa on the Super League: It will hurt football. Big clubs want a bigger share, they don't need the rest
UEFA will not exclude Real Madrid, City, Manchester United and the rest of the Super League founders from the semi-finals of the Champions League and Europa League (ESPN)
Sky Sports reporter: Some breakaway club leaders believe they were set up. They demand an explanation from the leaders
Maguire came into conflict with Woodward over information about the Super League at a meeting of players with the management of Manchester United
UEFA President to English clubs: Gentlemen, you have made a huge mistake. But you have time to change your mind
I won't get any benefit from Super League - I just want to save football. Perez gave a program Interview (and immediately fell for the lie)
Everton owner on joining Super League: Never. Clubs are public domain