Serbia

NOVA PESMA, NOVI DUET, A ONDA SVAĐA NA KRV I NOŽ: OVI stihovi pogodili su Kiju u srce! Luna je ODMAH prebledela! (VIDEO)

Današnji dan u Beloj kući protiče u znaku rođendana Ane Korać pa su u skladu sa tim svi zadrugari veseli, dok Veliki šef pesmama dovodi atmosferu do usijanja.

foto: Printscreen Youtube

Tako je i Sloba Radanović naručio dve pesme i odmah su mu ispunjene želje. Prva je bila "Idi, idi moja vilo", a sledeća je bila "Od kada sam se u tebe zaljubila". Iako niko od zadrugara nije ništa prokomentarisao, svi su zbunjeno gledali u pravcu pevača jer im nije bilo jasno kojoj od njegovih dveju žena je koja pesma posvećena.

foto: Printscreen Youtube

Dok je išla numera "Idi, idi moja vilo", Kija je iz sveg glasa pevala sa svojim mužem dok ih je mlada blogerka tužno posmatrala iz prikrajka. Međutim, i uz drugu pesmu koju je Sloba naručio za njegovu sada već bivšu devojku, Lunu Đogani, Kristina je pevala, a jedan stih ju je posebno pogodio.

Ti nisi znao šta je to poštenje, izgubila sam u sve poverenje - pevala je Kockareva svom suprugu dok se on pravio da je ne vidi-


Dok je ova pesma išla, supružnici su uspeli i da se posvađaju i to ni manje ni više nego zbog hleba. Radanović je zamerio ženi što je bacila hleb i rekao joj:

Ne bacaj hleb, hleb je svetinja - viknuo je Sloba.

foto: Printscreen Youtube

Nemoj da se dereš na mene, i nešto drugo je svetinja pa... Prvo nauči da se ne vara žena, pa onda pričaj o svemu ostalom - uzvratila mu je njegova još zakonita supruga.


Đoganijeva je vidno neraspoložena posmatrala svoju ljubav i njegovu ženu, pa nije mogla da poveruje oko čega su se posvađali, što se da zaključiti po tome što je prevrnula očima.

Izgleda da se Kristina odlično provodi na rođendanskoj žurki svoje najbolje drugarice dok je Luna potištena i depresivna zbog cele situacije koja se desila u prethodnih nekoliko dana.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Football news:

Stefano Pioli: teo can become one of the best extreme defenders in the world
Arteta wants Ceballos to stay at Arsenal: he has become a really important player for us
Mourinho on son and Lloris clash: It's beautiful. If you want to blame someone, it's me
Real Madrid players will refuse bonuses for all the trophies they win this season
Barcelona are confident that they will sign Lautaro by October. Inter wants 90 million euros and one player
Aitor Karanka: If there is a team that can win back against Manchester City, it is real
Juventus and Atletico have started talks about the transfer of Lacazette. Inter are also Interested in him