Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Одбојкаши Србије тренирали у теретани уочи мечева квалификација за Олимпијске игре

ТОКИО – Одбојкаши репрезентације Србије тренирали су данас у теретани дворане Метрополитне у Токију у оквиру припрема за утакмице Б групе квалификација за Олимпијске игре 2024. године.

Српски одбојкаши сениори су добили слободно после подне пре два тренинга у дворани који их очекују у четвртак и петак.

Репрезентативац Србије Павле Перић изјавио је да екипа постепено диже форму.

„Претходна два дана смо радили у сали и одрадили смо добро те тренинге. Надамо се да најбоље следи од прве утакмице са Турском. Кренуле су припреме, али идемо корак по корак размишљамо тренутно само о Турској. Знамо их, играли смо пријатељске утакмице овог лета. Свесни смо ко игра тамо, колико могу, да су озбиљна репрезентација”, констатовао је Перић, јавља Танјуг.

Сениори Србије ће у дворани Јојоги, у 1. колу, у суботу, 30. септембра играти против Турске од 6.00 часова по нашем времену.

Потом у 2. колу, у недељу, 1. октобра одбојкаши Србије играју против Туниса од 6.00 часова по нашем времену, а у 3. колу, у уторак, 3. октобра против Египта од 6.00 часова по нашем времену.

У 4. колу, у среду, 4. октобра, Србија ће играти против Финске од 6.00 часова по нашем времену, а у 5. колу, у петак, 6. октобра против Јапана од 12.25 часова по нашем времену.

Одбојкаши Србије ће у 6. колу, у суботу, 7. октобра играти против САД од 9.00 часова по нашем времену, а у последњем, 7. колу, у недељу, 8. октобра против Словеније од 9.00 часова по нашем времену.