Serbia

PARTNERI! Đoković se udružio sa Džej Zijem, otvaraju fitnes centar u SAD!

Novak Đoković ušao je u biznis s reperom i producentom Džej Zijem. Naš najbolji teniser i suprug muzičke zvezde Bijonse uskoro će otvoriti fitnes centar u Americi. Oni su u zajednički projekat uložili nekoliko miliona dolara, objavio je francuski portal Raprnb.com.

Prema rečima sagovornika, Novak i Džej Zi su se upoznali preko zajedničkih prijatelja na jednoj humanitarnoj večeri. Iako se ne pojavljuju u javnosti zajedno, privatno se često druže i najbogatiji producent na svetu redovno posećuje Novakove mečeve kad igra u Americi.

Njih dvojica su se videli pre nekoliko meseci i na obostrano zadovoljstvo odlučili da uđu u investiciju iz sfere sporta budući da se reper, iako je iz muzičkog sveta, i te kako razume i u tu oblast. Nole i Džej Zi su razgovarali i došli na ideju da je najbolje da pokrenu fitnes centar koji će biti najmoderniji u Americi. Potpisali su zajednički ugovor o saradnji i utanačili sve detalje. Radi se o najsavremenijem fitnes centru, koji će pored svih sprava za vežbanje imati i uređaj za vertikalno penjanje. Novak već na društvenim mrežama prati ovaj fitnes centar, dok njegov poslovni partner nema ni Fejsbuk, ni Tviter ni Instagram.

Otvaranje je planirano do kraja godine, ali zbog pandemije koronavirusa proći će bez zvanica i bez pompe. Mnoge poznate ličnosti koje su saznale za ovaj projekat već su se zainteresovale da tamo i treniraju, tako da nema sumnje da će se teniseru i muzičaru svaki uloženi dolar brzo i vratiti. A nesumnjivo je da će tu trenirati i Bijonse, koja svakog dana po nekoliko sati provodi u teretani. Inače, i Novak i Džej Zi novac ulažu u nekretnine, a ovaj poslovni poduhvat smatraju dobrom investicijom.

Ljiljana Stanišić

Football news:

Gasperini about the Beginning of: He has good technique, but Atalanta needs sharpness in attack. I am sure he will give it to us
The first player bought for cryptocurrency was ex-forward Castilla Barral
Playing on artificial turf is not football. Koeman before the game with Cornell of the 3rd division
The Premier League voted to introduce two substitutions due to concussions
Klopp on 0:0 with Manchester United: Not a disaster, not ideal. There are a lot of good things in the Liverpool game, but no one cares
Ronald Koeman: I hope Messi's suspension will be reduced. I think there is something to challenge
Arsenal have terminated their contract with Sokratis