Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Партнерство Yettela и Горске службе спасавања

Телекомуникациона мрежа Yettel и Горска служба спасавања (ГСС) потписале су трогодишњи уговор о стратешком партнерству захваљујући коме ће, како је истакнуто у заједничком саопштењу, заједно радити на безбедности планинара, скијаша и рекреативаца.

Потписивању уговора присуствовали су генерални директор Yettela Мајк Мишел и председник Управног одбора ГСС Владимир Павловић.

"Да би горска служба што боље функционисала, потребна је добра, стабилна и брза мрежа попут наше, која четири године уназад добија УМЛАУТ-ово престижно признање Best in test. Не постоји племенитији циљ од жеље да се спаси људски живот и да се помогне", поручио је том приликом Мишел.

По потписивању је најављено да ће у наредном периоду ГСС и Yettel спровести низ активности како би промовисали боравак на отвореном, на што безбеднији начин.

"Од брзине комуникација некада зависи и цео исход спасавања. Ми спасавамо људске животе, и добро знамо колико је сваки минут у неким ситуацијама пресудан. Зато је нама квалитет и поузданост комуникација веома важна", изјавио је Павловић и истакао да се ГСС радује сарадњи са Yettel-ом.

Yettel је нови телекомуникациони бренд ППФ Телеком Групе, има скоро три милиона корисника у Србији, а до марта 2022. године пословао је под именом Теленор Србија.