Serbia

Peti dan rata na Kavkazu: Oboreni azerbejdžanski dronovi FOTO/VIDEO

Jerevan -- Peti dan u nizu nastavlja se sukob na Kavkazu između Jermenije i Azerbejdžana. Dve države se međusobno optužuju za iniciranje sukoba.

Foto: Epa / Vahram Baghdasaryan

Foto: Epa / Vahram Baghdasaryan

Istovremeno, nastavlja se brojanje žrtava i utvrđivanje materijalne štete na obe strane. Sporna oblast Nagorno-Karabah ostaje kamen spoticanja.

Sukob je otpočeo 27. septembra kada je Ministarstvo odbrane Azerbejdžana saopštilo da su Oružane snage Jermenije granatirale mesta na liniji razgraničenja u Karabahu.

Javlja se bojazan i u vezi sa uplitanjem stranih faktora, poput Turske, Irana ili Rusije, tako da se u ovom sukobu više ne postavlja pitanje "ko je jači", nego ko ima jače saveznike.

Football news:

Marcus Rashford is the pride of all England, from the Queen to Jurgen Klopp. He again fed children across the country - and received the Order
Pjanic-Habibu: Good luck, brother. Inshallah, we will win
Klopp on Rashford's charity: I hope mom is proud of him. I'm proud
Troy deeney: I was called a black asshole, and social media said it wasn't racist. Do companies even want to change this?
Miralem Pjanic: Sorry didn't trust the players at Juventus. It's a shame when people are judged incorrectly
Wenger on why he didn't mention Mourinho in the book: he Didn't want to talk about Jose, Klopp or Pepe because they are still working
The perfect project to lose money. An idea for dreamers. Tebas on the European Premier League