Serbia

PITANJE JE SA KAKVIM ĆEMO OŽILJCIMA NA PLUĆIMA ILI U SRCU OSTATI! Poruka glumice Milene Vasić je mnoge naterala da se ZAMISLE!

- Da li će se uskoro razvedriti... proći ovaj oblak straha koji nas je nadvio? Kako pronaći balans između opreznosti jer ako je nevidljiv kovid nije nepostojeći i svesti da se ne plašimo i da ne upadamo u kolektivnu histeriju jer od toga nam može biti samo gore. “I ovo ce proći” je čuvena istocnjačka mudrost, ali pitanje je sa kakvim ćemo ožiljcima na plućima, grudima ili u srcu ostati. Ko je njega - Kovida tako naljutio ili je možda ipak za sve kriva ta ona - Korona. Budimo pažljivi, ali budimo odlučni da se smejemo kad god je to moguće....i oblaci će se razići.... - napisala je glumica u opisu svoje fotografije.

printscreen You Tube WannabeMagazine

Da su bili zaraženi Covidom 19 u drugom talasu i da su se izborili, potvrdili su Marija Kilibarda, Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, reditelj Srdan Golubović...

Od ovog opasnog virusa preminuli su gumac Ivan Bekjarev, kao i bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović i Miša Aleksić basista "Riblje čorbe".

Football news:

Mourinho on the double Ntombela: He's very creative. One of those who knows how to sharpen the game
Atalanta and Sevilla have agreed on the transfer of Gomez. The midfielder will fly to Spain on Tuesday
Laporta on Messi at PSG: I read that they have losses. We need to discuss what deals they can afford
PSG offered Ramos a contract for 45 million euros for 3 years (Onda Cero)
Nacho tested positive for the coronavirus. He was in contact with the patient earlier
Bale scored in the FA Cup for the first time since 2013. He has 4 goals in 13 games at Tottenham
Frank Lampard: I didn't have enough time to take Chelsea to the next level