Serbia

POJAVIO SE OGLAS NA INTERNETU! Nudi se 3.000 dinara po satu, a evo šta se sve traži od KANDIDATA! Mnogi su se "upecali"...

Anonimni oglas kaže da će „srećni“ uspešni kandidat raditi za „veliku poznatu ličnost“ sa više od 10 miliona pratilaca na društvenim mrežama. Radiće osam sati dnevno, ali mora biti dostupan 24 časa, kako bi obavio stotine malih zadataka odjednom.

Lični asistent treba da ga budi svako jutro uz kafu, da organizuje njihov dan, ali i da nešto skuva, očisti i odgovora na pozive 24 sata dnevno, ali i da moraju da budu spremni za putovanje bilo gde i bilo kada.

Ukoliko biste pristali na ove uslove, morate da imate i svoj auto i da budete spremni da vodite veliku zvezdi, gde god ona to želi, kao i da joj pomognete oko pakovanja i raspakivanja za put. 

Printscreen/Entertainmentcareers.net

Za ove usluge bićete plaćani od 25-30 dolara (2.500 do 3.000 dinara) na sat. Ono što je najviše šokiralo je da ovaj oglas ima preko 11 hiljada lajkova, a jedan od komentara kaže da bi asistent morao da se preseli, jer nikada ne bi bio kod kuće.

Football news:

Conte on 4:3 with Fiorentina: impressed with Inter's attack. We didn't have enough balance, we paid for it
Zidane about 3:2 with Betis: real can get better and will. A difficult game, but we believed in winning until the end
Dest said goodbye to the Ajax players and will fly to Barcelona today (Gerard Romero)
Vidal made his debut for Inter in the match against Fiorentina
Barcelona will only consider Zinchenko if Firpo leaves
The referee after VAR for a foul on Jovic removed defender Betis Emerson
Lampard replaced Kepu, but got 0-3 from West Brom in the first half. Then Chelsea got together and gave a comeback of the weekend: only the pupils scored