logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Poznati par ponovo zajedno: Viđeni kako se drže za ruke FOTO

Izgleda da su opet obnovili ljubavnu romansu.

Foto: Getty/Mike Coppola

Foto: Getty/Mike Coppola

Manekneka Điđi Hadid i britanski pevač Zejn Malik izgleda da su ponovo u ljubavnoj vezi.

Poznati par viđen je u Njujorku kako se drži ruku pod ruku vraćajući se sa proslave rođendana Jolande, majke lepe manekenke. Prethodni vikend bio je u znaku slavlja i za Điđi, ali i za Zejna koji je u nedelju napunio 27 godina.

Zejn je u petak proslavio rođendan u jednom restoranu u Njujroku, a slavlju su prisustvovali Điđi, njena sestra Bela Hadid, majka Jolanda i brat Anvar sa svojom devojkom, pevačicom Duom Lipom.

"Điđi i Zejn su se pomirili neposredno pred praznike u decembru", rekao je izvor za "ENews".

"Zejn je pokušavao da dođe do Điđi poslednjih mesec dana i ona je odlučila da mu pruža još jednu šansu", naveo je izvor "ENews-a".

Inače, Điđi je krajem 2019. godine nagovestila da su ona i Zejn zajedno, objavivši Stori na Instagramu u kojem je pokazala svoje kulinarsko umeće u spremanju pileće paste po receptu pevačeve majke, koju je čak i tagovala u objavi, a Zejn je to ripostovao na svom profilu.

Par nije zajedno od 2018. godine, a izgleda da su ljubavnu romansu obnovili decembra prošle godine.

Themes
ICO