Bora Todorović 20100518_blicpuls_zoran loncarevic_beograd_Di002356539_preview Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija

Poslušajte vest preko audio fajla

Za kuću pokojnog glumca Bore Todorovića na Zvezdari zainteresovan je, prema pisanju domaćih medija, jedan srpski biznismen koji godinama živi i radi u Rusiji.

Ovaj biznismen je nedavno došao iz Moskve sa namerom da kupi nekretninu u Beogradu, a za oko mu je zapala baš Borina kuća, piše "Kurir".

Za to je, kako se dalje navodi, spreman da Todorovićevoj udovici, gimnastičarki američkog porekla Karolin Kilko, koja u njoj živi, plati 300.000 evra.

- Godinama sam poznavao Boru. Znam i njegovu drugu suprugu, njihove ćerke, ali nisam siguran da bi oni želeli da prodaju kuću. Mnogi su ovde dolazili, raspitivali se da li se prodaje, ali vidim da i dalje u njoj živi Borina žena i verovatno će tako biti do kraja njenog života. Možda nije čula kada ste pozvonili, znate, ona ima zdravstvenih problema, a i ne otvara nenajavljenim gostima. Divna je to žena, ljubazna i ćerke su im vaspitane - rekao je za pomenuti list komšija Dragan koji je dodao da u skorije vreme nije viđao Borinog sina Srđana Žiku Todorovića:

- Žiku nisam viđao. On ne dolazi. Zapravo, od kako je Bora umro, njegov sin ovde nije dolazio.

Kako se navodi, Srđan Žika Todorović nije bio dostupan za komentar ovim povodom, a Todorovićev dom na Zvezdari ima oko 100 kvadrata i smešten je u mirnoj ulici.