Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Protivgradna raketa pogodila kuću u Leskovcu

Jako nevreme juče je pretilo Leskovcu i okolini, protivgradni strelci uspeli su da spreče štetu od gradnosnih oblaka, ali je jedna od ispaljenih raketa pogodila kuću u leskovačkom Radničkom naselju.

Raketa je u Ulici Borivoja Kocića probila krov kuće, pa tavan i završila u sobi gde je napravila veliku štetu, ali srećom niko nije povređen, potvrđuju i vlasnica kuće i policija.

U trenutku kada je raketa pala, u kući se nalazila samo moja nepokretna majka. Na svu sreću ona je bila u drugom kraju kuće, a raketa je pala odmah pored kreveta gde inače spava. Probila je krov kuće, tavan, napravila veliku štetu, ali je najbitnije da niko nije nastradao - kaže vlasnica kuće.

protivgradne rakete Odakle je raketa stiga još nije poznato; Ilustracija foto: Grad LeskovacPolicija je obavila uviđaj, a nadlažne službe su već završile neophodan postupak za naknadu štete.

Dalja istraga će utvrditi odakle je raketa stigla, preduzeti su svi neophodni koraci što se nas tiče. Naše ekipe, kao i vatrogasci odmah nakon dojave su bile na mestu događaja - kažu iz policije.

Da incident koji se dogodio juče u Leskovcu nije usamljen, podsećamo vas i na 2020. godinu, kada je jedna protivgradna raketa pala pored pumpe u Nišu, dok se 2016. godine dogodilo nešto slično u Prokuplju, pošto je raketa završila u objektu NIS Jugopetrola.