This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

PURE GOLD ANTI AGE KREMA ZA LICE: Prirodni eliksir koji će dubinski očistiti kožu i pružiti joj mladalački izgled!

Da li znate koji sastojci su izuzetno blagotvorni za kožu lica i njeno zdravlje? Kavijar i čestice zlata! Sigurno to niste očekivali da pročitate, ali savremena kozmetika koristi kavijar za preventivno delovanje na pojavu bora, za dubinsko čišćenje pora, za aktiviranje kolagena i elastina. Čestice zlata karakteriše antibakterijsko svojstvo, protivupalno dejstvo, kao i inhibicija mladolikog izgleda, zategnutost kože i stimulacija cirkulacije.

Ako želite da uklonite masnoću, regenerišete kožu, zatvorite pore, otklonite prljavštinu i štetne toksine sa vašeg lica, u udobnosti svog doma, potrebna vam je Pure Gold krema. Zašto? Jer upravo ona sadrži visoku koncentraciju kavijara, kao i čestice zlata. Vaša koža će odjednom dobiti sve nutritijente koji su joj potrebni da bude zdrava, čista, blistava i bez bora – zahvaljujući ovoj kremi.

Hangar
foto: Promo

Uz njenu pomoć ćete:

Pure Gold krema sada je na promo popustu od 50% i možete je naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.700 rsd.

*Ukoliko naručite 2 kreme, treću dobijate na poklon. Ukoliko naručite 3 kreme, još dve dobijate na poklon.

Promo