Policija-noc-uvidjaj Foto: Dejan Božić / RAS Srbija

Poslušajte vest preko audio fajla

Jedna žena poginula je sinoć oko 23.20 sati na Obrenovačkom putu u zoni naselja Ostružnica.

Kako kažu iz MUP, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je nepoznata žena preminula na licu mesta. U ovoj nesreći učestvovao je i putnički automobil, a radi se na utvrđivanju okolnosti, piše "Telegraf".

Kako tvrde meštani, reč je o veoma problematičnom delu puta, neposredno uz autobusko stajalište, u zoni Ulice Dositeja Obradovića, gde ne postoji ni pešački prelaz, ni isprekidana linija. Tako su i pešaci i vozači koji stanuju u ovom kraju "prinuđeni" da prave prekršaj... Vozači na "punoj" liniji skreću levo, a pešaci pretrčavaju... Alternativa je da nastave vožnju dalje ka Umci, pa na prvom bezbednom mestu promene smer i vrate se kući.

Nažalost, u ovom slučaju, radi se i o ženi koja je bila lošeg zdravstvenog stanja, kako kažu susedi. Komšije su brinule o njoj koliko su mogle, više puta je pomerale sa otvorenog puta i sa strepnjom čekale dan kada će se dogoditi tragedija. Strahovali su i da će neuračunljiva žena na ulici jednoga dana zbuniti vozače, koji bi zbog reakcije mogli da naprave još težu nesreću, koja bi uključivala i sudar.