logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

SERGEJ OPET DROGIRAN? LIDER PSG SE SRUŠIO TOKOM PREDSTAVE! Niko ne zna šta mu se desilo!

Kako su saopštili iz BDP-a, jedan od razloga zbog kojih se Trifunoviću slošilo jeste i visoka temperatura.

- Nadamo se da će predstava moći da se održi možda već u narednom terminu. Sve to zavisi od situacije... - rekli su u BDP-u, dodajući da je Sergej napustio pozorište odmah pošto mu je pozlilo, te da ne znaju da li je hospitalizovan.

Do zaključenja ovog izdanja nije bilo moguće dobiti informacije o tome ni od samog Trifunovića. Na zvaničnom sajtu pozorišta stajala je informacija da će ista predstava biti izvedena 12. i 13. februara. On se, krajnje upadljivo, juče čitavog dana nije oglašavao ni na društvenim mrežama, a to se gotovo nikada ne dešava.

Drogiran izazvao saobraćajke

Sergej Trifunović je u nedelju ujutro na autoputu ka Novom Sadu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teže povređen Srđan Sekulović (44). Lider PSG se džipom 'audi q2' u punoj brzini zakucao u 'fijat' kojim je upravljao Sekulović. Iako je posle udesa obećao da će platiti štetu i pomoći Sekuloviću, Trifunović mu je već sutradan pretio i najstrašnije ga izvređao poručivši mu da mu neće platiti ni dinara!

Takođe, 13. januara ove godine Trifunović se svojim 'renoom' zakucao u autobus GSP na Novom Beogradu. Nakon udesa uzeta mu je krv, a toksikološka analiza na VMA pokazala je da je bio drogiran i da je neposredno pre sudara koristio kokain.

Zanimljivo je da se slična stvar Trifunoviću već dogodila oktobra 2018, i to u Novom Sadu, tokom predstave 'Voz' u kojoj glumi sa Vojom Brajovićem. Nekoliko minuta nakon početka predstave on je posle duge, neplanirane pauze izašao na scenu i zamolio publiku za izvinjenje jer zbog lošeg zdravlja nije u stanju da nastavi predstavu.

"Ljudi, sve je u redu. Samo mali zamor materijala: Em vučem neku virozu danima, em ne stajem. Živ, zdrav, nenormalan", u svom stilu je objasnio Trifunović tada.

Themes
ICO