Serbia

SEVALE VARNICE, ŽESTOKO! Anabela i Marko se PROZIVALI - Ne sme da mi PRUŽI RUKU! On je BOCNUO sa DVE REČI... (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić u večerašnjoj emisiji "Amidži šou" ugostio je finaliste "Zadruge", pobednicu Ivu Grgurić, drugoplasiranog Marka Miljkovića, Mensura Ajdarpašića koji je osvojio visoko treće mesto i četvrtoplasiranu Anabelu Atijas.

Pevačica i Lunina majka Anabela kasnila je u emisiji, te se na početku nije pojavila. Nakon desetak minuta, Atijasova je stigla u studio, ali se nije pozdravila sa Markom, niti sa bilo kim, jer je kasnila i nisu imali vremena za poljupce i zagrljaje.

Odmah na početku, pevačica je rekla da je sada nakon izlaska iz rijalitija druga osoba.

- Možeš da me najaviš kao novu ženu, Anabela 2. Prezadovoljna sam. Sad su svi mogli da vide ko sam ja, kakva sam. Sad sam odlično. Izašla sam rasterećena. Otišla sam kod moje porodice koja me je srdačno dočekala - priznala je ona.

Ubzo nakon toga počele su da sevaju varnice između nje i zeta Marka Miljkovića. Marko je dobio zadatak da navede tri dobre osobine njegove suparnice Anabele. 

- Srčana je, emotivna i... - rekao je Lunin dečko koji nije mogao da se seti treće dobre osobine, a Anabelči je dobacivala:

- Ma nema veze. Nemoj ga Ognjene, fanovi mu to neće oprostiti. Ne sme da mi pruži ruku, zamisli šta bi njegovi fanovi uradili ako bi mi se on sad kulturno javio - bocnula ga je ona, a Miljković je tvrdio da se on ne bavi svojim fan grupama, kao neki. 

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

Football news:

In Romania, a special champion: everything was decided in the match, the format of which was chosen 3 hours before the whistle
Danny rose: I was stopped by the police last week: is This a stolen car? Where did you get it?. And this happens regularly
Barcelona refused to sell for 60 million euros Trinca u, bought from Braga for 31 million. The club count on him
Chelsea will compete with Everton for Regilon. Real Madrid is ready to sell him
Espanyol asked La Liga to cancel the flight. The Catalans have been in the relegation zone since the fifth round
Inter have not yet decided on Conte's future. Everything will be decided after the Europa League
Haji resigned as Viitorul's coach