Serbia

SRAMNO! KOSOVO I BOSNU POVEZUJU SAMO SRPSKI ZLOČINI! Bakirov SDA ponovo iznosi gnusne laži, OPET POMENULI TREBINJE I REPUBLIKU SRPSKU!

To je ta stranka navela u zaključcima nakon današnje sednice, prenosi portal Klix.

- Jedina poveznica BiH i Kosova su zločini i etnička čišćenja počinjena od srpske strane. Politika secesionizma i nacionalizma neće rezultirati podelom BiH, ali će dovesti do novih političkih, a time i ekonomskih problema, i u najgorem scenariju do novih konflikata - navodi SDA u zaključcima nakon sednice.

MILOGORCI NASTAVLJAJU SA PROGONOM! Krivična prijava protiv sveštenika zbog obreda na Rumiji!

SDA takođe navodi da Trebinje nije srpski grad, i da RS nije srpski entitet, već da oboje pripadaju BiH, reagujući na nedavne izjave prilikom posete predsednika Srbije Banjaluci.

Stranka je ocenila i da ima delimične istine u stavu Dragana Lukača da je iz BiH ispirisan niz terorističkih akata u svetu, ali kao primer ne navodi muslimanske ekstremiste, već Brejvika u Norveškoj, koji je, podsećaju, bio inspirisan delom Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

Istovemeno SDA je najavila da će pokrenuti aktivnosti na rešavanju statusnih prava Bošnjaka u RS, kako bi se, kako navode, izjednačila prava i ustav RS sa ustavom BiH.

Football news:

Roy Keane: for Solskjaer, the honeymoon at Manchester United is over, the pressure will grow. Need a trophy
Dembele was late for Barcelona training. Koeman demands to arrive at the base an hour before class
Chris Waddle: I Don't see Manchester City Winning the Premier League this season
Lewandowski and Kuizans laughed at rumors of a conflict in training
Kevin-Prince Boateng signed a contract with Monza Berlusconi until the end of the season
Ex-Manchester United player Raphael: van Gaal is one of the worst people I've worked with. I was told that he doesn't like Brazilians
Rebic dislocated his elbow and may miss several Milan matches