logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

Срђан Ђоковић: Новак је националиста, то није ништа ружно

Срђан Ђоковић, отац најбољег српског тенисера Новака Ђоковића, рекао је да је његов син националиста, као што је и он сам, као и већина људи у овој земљи и да ће увек бити уз Косово.

Он је овим речима гостујући на ТВ Прва прокоментарисао чињеницу да је Новак заједно са колегама из репрезентације освајање АТП купа у Сиднеју славио уз „Марш на Дрину” и „Видовдан”.

„Новак је националиста, наравно, као што сам и ја – и већина људи у овој земљи. То није ништа ружно. Ми волимо свој народ и своју земљу, не мрзимо туђи народ и туђу земљу. Ви сте ушли у нашу земљу и да знате, за нас је она света као за Јевреје што је Јерусалим. Ми ћемо увек бити уз наше Косово и наш народ доле. Немојте да мислите да ће се то променит за десет, двадесет, сто или хиљаду година. Увек ће Косово бити срце Србије и тако ће бити за навек”, рекао је Срђан Ђоковић, јавља Танјуг.

Themes
ICO