Serbia

SVE JE DOGOVORENO ZA NJEN ULAZAK, SAMO SE ČEKA DATUM! Luna se vraća u Zadrugu za 100.000 evra, a Marko Miljković ĆUTI O TOME KAO ZALIVEN!

Luna Đogani je dogovorila je uslove za ulazak u Zadrugu, pa se najavljuje njeno useljenje u Imaginarijum za april kako prenosi Srpski telegraf.

PROCURIO DELIĆ NOVE PESME! Luna i Savo UKRSTILI SNAGE, Perović OTKRIO KAKAV ĆE BITI SPOT! ( VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Đoganijeva je tražila za 3 meseca učešća, koliko će ostati do finala, 100.000 evra unapred.  Upućeni tvrde da je sve spremno za Lunin ulazak, samo se čeka da ona završi unapred dogovorene nastupe.

AU, KAKVA PROMENA! Luna Đogani ZAPALILA Instagram - Izgleda neprepoznatljivo, ODALE JE OČI! Najavila duet sa Savom! (FOTO)

- Luna je tražila 35.000 evra na mesečnom nivou, kao i povlastice oko potencijalnih kazni. Kako je produkcija prihvatila sve njene uslove, ona je potpisala ugovor i u aprilu definitivno ulazi u rijaliti - otkriva izvor, a prenosi Srpski telegraf.

informer.rs

Marko Miljković je upoznat sa njenim dogovorom i očekuje je u aprilu, pa se zato navodno toliko zbližio sa Gagijem Đoganijem, jer je saznao za njen ulazak samo malo pred njegovo useljenje u Imaginarijum.