Serbia

SVETSKI PRIZNATI REVOLUCIONARNI SISTEM: Oslobodite se bola u vratu, kičmi i leđima, bez upotrebe lekova!

Način života koji podrazumeva dosta sedenja, manjak fizičke aktivnosti, oslabljenje mišiće u tozalnom i leđnom delu uglavnom uzrokuje bolove koji se javljaju u kičmi i vratu. Nažalost, pre ili kasnije, svaki čovek oseti bol ove vrste.

Kao rezutat višedecinjskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u osloođenju ljudi bola ove vrste. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapiju za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova.

Vratna kragna CD5 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna:

Ceo vrat obavijen je vazdušnim komorama. Kada su vazdušne komore napumpane, vrat i glava su podupreti sa mekim delom kragne. Bolji komfor i osećaj su zagarantovani.

CD5 vratnu kragnu naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana od 9 do 17h, po sniženoj ceni od 7.100 rsd. Dostava je besplatna, a garancija na kragu iznosi 12 meseci.

foto: Promo

Dekompresioni pojas za leđa LD2 predstavlja novu tehnologiju u tretmanu bolova u lumbalnom delu leđa i bolova u kičmi. Pojas pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjuje pritisak između pršljenova. Pomaže u sledećim slučajevima:

Model dolazi standardno sa ručnom pumpom. Izmeriti veličinu struka i na osnovu toga poručiti odgovarajući pojas.

foto: Promo

Dekompresioni pojas možete naručiti OVDE po sniženoj ceni od 8.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana od 9 do 17h. Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

Masažer CM3 predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. Efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Jednostavan je za rukovanje, u sebi sadrži struju, grejanje i trakciju, a kao bonus ima dodatni par elektroda kojima možete uraditi terapiju strujom na bilo kom delu tela koji vas boli. Prvo blago istegnete vrat kako biste opustili napete mišiće, zatim terapijska struja prolazi kroz mišiće vrata i na kraju ide toplota koja će dodatno relaksirati i opustiti napete mišiće.

Njegove karakteristike su sledeće:

Masažer CM3 možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od 9.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 064/866 00 55 svakog radnog dana od 9 do 17h. Dostava je besplatna, a garancija na masažer iznosi 12 meseci.

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Football news:

Daniel Sturridge: Returning to the Premier League is my priority. I'm more hungry for football than ever
In Valencia, a coronavirus was detected in two people
And yesterday we also played football. The Copenhagen Keeper made 13 saves, Lukaku scored in the drop, Brunu dragged Manchester United into the semi-finals
Daniel Sturridge: I was Bursting with excitement when I saw the Liverpool players celebrate the championship
Southampton midfielder Schweinsteiger passed the examination before transfer to Tottenham
Jurgen Klopp: Tsimikas will fit perfectly in the Liverpool dressing room
Gradecki about the departure Bayer: Very disappointing. Let's try to win the Europa League next season