Serbia

SVI SE PITAJU KO JE MISTERIOZNA ŽENA SA NOVAKOM! U Njujorku se ne odvaja od njega, a javnost u Srbiji za nju NIJE ČULA!

Da stvar bude zanimljivija, Đoković na tribinama nije bio sam. Društvo mu je pravila žena plave kose, menadžerka Elena Kapelaro koja se bavi odnosima sa javnošću, a Novaka je upoznala uz muža Eduarda Artaldija, kada je Đoković pre deset godina potpisao ugovor sa kompanijom Serđo Takini, italijanskom firmom za sportsku opremu gde je Artaldi radio.

- Praktično smo živeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svetu, a da je odvojen od porodice.

foto: EPA/Clive Brunskill

Kada se Novak rastao sa renomiranim italijanskim brendom nastavio je da radi sa Artaldijem, koji je napustio firmu i postao deo srpske familije.

- Trudimo se da što više budemo profesionalni, ali je naš odnos previše ličan. Živimo zajedno sedam dana nedeljno, a ovih devet godina iza nas bile su baš "bogate". Ponekad smo se i za uši vukli - pojasnio je u jednom intervjuu Italijan.

Kurir sport

Football news:

The Cagliari goalkeeper was brought to the house of the Russian mafia boss because of the debt of his teammates. Wild prank on Italian TV
Gareth Bale: I want to be loved and appreciated. I will give my all for Tottenham
Eugene Giner: I don't see the point in inviting Messi to the RPL. Let's first make the League at least at the level of Spain
Pique agreed to a 50% pay cut at Barcelona until the end of the season
Ex-Rostov defender Bashtush moved from Lazio to Saudi al-ain
Schwartz about Dynamo: The impression of the training base is excellent
Metz forward Gyan is the best player in Ligue 1 in September. He is the leader of the goalscoring race