logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

TRAMP MOLI SUD: Ne objavljujte podatke o mojim finansijama! SUD ODGOVORIO!

Rasprava će početi u martu, a sudije će odluke morati da objave u junu. Ako presude protiv Trampa, predsednik će morati da objavi podatke o ličnim finansijama - što već duže vreme pokušava da spreči, prenosi Glas Amerike.

Tramp je podneo tužbu da bi sprečio banke da kongresnim odborima u Predstavnickom domu i tužiocu na Menhetnu predaju njegova finansijska dokumenta.

GOTOVO JE, AMERI SHVATILI KOLIKO SU SE ZA*EBALI! Strah od Putina jači je od svega, evo kako sad pokušavaju da se izvade!

Vrhovni sud će, takođe, odlučiti da li tužilocu na Menhetnu moraju biti predati Trampovi poreski obrasci u proteklih osam godina, što je deo tekuće istrage.

Donald Tramp je do sada izgubio spor na nižim sudovima, ali odluka nije konačna ni izvršna dok se o tome ne izjasni Vrhovni sud.

U tom telu od devet sudija, većinu imaju konzervativci, a dvojicu sudija predložio je Tramp.

Ovi procesi nemaju veze s opozivom predsednika SAD koji se vodi u Predstavnickom domu Kongresa.

Themes
ICO