Andrijana Radonjić Foto: screenshot

Ljubavni par iz rijalitija koji je privukao pažnju mnogih poslednjih dana su svakako Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić. Između njih je i danas izbila rasprava oko novca.

Foto: screenshot

Andrijana je izrazila negodovanje zbog činjenice da joj je ovonedeljni vođa, Slobodan Radanović, dodelio najmanji budžet pa je ujedno to i bila tema sastanka koji su zadrugari održali. Mlada "Pinkova zvezda" danima ulazi u klinč sa svim učesnicima ovog rijaliti programa a izgleda da ju je razočarala Zorana što joj opet nije dodelila mogućnost odlaska sa Đeksonom u hotel.

Rasprava među ovo dvoje partnera nastavljena je i nakon sastanka, pa je Đekson pokušao da ispravi stvari ali njegova draga nije želela da ga sasluša:

- Neću da pričam sa tobom, ti mene ne razumeš. Više si me ti iznervirao nego bilo šta drugo, bukvalno ono... - odgovorila mu je pevačica.

Foto: screenshot

- Poenta je ti koja si dobra tebi je dao mali a ko ga prca dao mu je najveći, mora da ga ispoštuje, zato sam ja prso. Znam da sam kriv sad - iskren je bio Nemanja.

- Sad i treba da imaš osećaj krivice zato što si mi to rekao - besno mu je odbrusila Andrijana.

Đekson je nakon ove njene rečenice otvorio dušu:

- Ja konstatno imam osećaj krivice, od kada sam se smuvao sa tobom. Stalno me to proganja da sam za sve kriv - tužno je prokomentarisao reper.

- Treba da raskinemo da bi ljudi bili zadovoljni. - zaključila je crnka.

Razgovor između Andrijane i Đeksona koji je iznenadio mnoge pogledajte u videu.