logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Serbia

U TOKU ANALIZA PREPISKI PREDRAGA KOLUVIJE! Počelo veštačenje telefona VLASNIKA "JOVANJICE"

- Tužilaštvo je tražilo da se izvrši dopunsko veštačenje - analiza pojedinih četova (prepiski) sa konkretnim kontaktima i analiza svih komunikacija i četova za konkretne datume, kao i za dan kada je Koluvija uhapšen - rekla je za Tanjug Koluvijin branilac Zora Dobričanin Nikodinović.

Takođe će biti obavljena analiza i poređenje imenika i kontakata, dodala je advokatica.

- Posao je obiman i trajaće više dana. Veštačenje obavlja Služba za specijalne istražne metode Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), koja se inače bavi ovom vrstom veštačenja - rekla je Dobričanin Nikodinović.

MUP Srbije

 


Inače, Koluvija, koji je većinski vlasnik kompanije "Jovanjica" i njegovi saradnici uhapšeni su 14. novembra, a istraga protiv njih se vodi zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Specijalni sud u Beogradu produžio im je pre tri dana pritvor za još 30 dana.

Oni se sumnjiče da za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru, gde je prema nvodima MUP zaplenjeno 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.

Themes
ICO