Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ученица основне школе у Чачку претила дечаку ножем

ЧАЧАК – Ученица осмог разреда Основне школе „Танаско Рајић” у чачанском насељу Љубић ушла је у школско двориште током поподневне смене и дечаку, ученику ове школе запретила ножем.

Она је према речима очевидаца на овај начин желела да одбрани свог брата ког су вршњаци на одређени начин малтретирали.

„Брата девојчице која је ово урадила нека су деца задиркивала,. Не знамо да ли је само то разлог или нешто друго. Углавном она је дошла у школу као разјарени бик. Не оправдавам никог, али оно шта се сада дешава у нашим школама је заиста страшно и недопустиво”, рекао је један од родитеља чије дете похађа пети разред ОШ „Танаско Рајић” у Љубићу.

Милорад Тешић директор школе у чачанском насељу Љубић потврдио је да се ова ситуација догодила у његовој школи и рекао да ће у наредним данима моћи детаљније да коментарише догађај.

„Ја сам сада са ученицима на рекреативној настави, не могу ништа рећи док не прикупимо све информације о овом случају. То ће бити у понедељак, најкасније у уторак, док пре свега обавимо разговоре са свим актерима случаја који се догодио”, рекао је за Танјуг Милорад Тешић директор школе у чачанском насељу Љубић.

Иначе, међу родитељима круже приче да ученици ове школе имају вибер групе на којима деца неретко једни другима прете. О овом немилом догађају обавештени су сви надлежни органи, а реаговала је и полиција.