Serbia

UŽAS KOD NIŠA! MAJKA DEČAKA (7): Dovela sam sina da vidi Srbiju, а rođak (16) ga je odveo u štalu i SILOVAO! ČITAJTE U KURIRU

Došla sam sa sedmogodišnjim sinom na odmor u Srbiju, da vidimo rodni kraj, a prošli smo kroz pakao.

U šoku sam, moje dete bilo je žrtva seksualnog zlostavljanja, i to od dečaka starog 16 godina, daljeg muževljevog rođaka! Slučaj sam prijavila policiji i prvim avionom vratili smo se u Švajcarsku.

Ovako za Kurir priča žena (ime i prezime poznato redakciji) koja je rodom iz okoline Niša. Kako saznajemo, sumnja se da je isti dečak zlostavljao još jednog maloletnika starog devet godina! 

Majka sedmogodišnjaka je sa sinom došla iz Švajcarske početkom jula ove godine i, kako kaže za Kurir, „kod sina je tokom boravka u selu kod muževljeve rodbine primetila poremećaj, nervozu i neuobičajeno ponašanje“. Žrtva još jedan dečak

- Potom sam saznala gorku istinu o rođaku koji potiče iz muževljeve familije. Nisam shvatala u početku o čemu se radi. Muž je bio u Švajcarskoj, a ja sam došla sa sinom da upozna Srbiju, da vidi rođake. On je ubrzo po dolasku postao nervozan i vršio je veliku nuždu u gaće. To mi je bilo potpuno neobično, majka na sve pomisli, pa i na promenu sredine, drugačiju hranu - priča ova očajna žena kroz suze i dodaje: - Onda su do mene došle strašne vesti. Taj momak je, dok smo bili tamo, odvodio mog sina u štalu ili, kako bih rekla, to je neka vrsta ostave, gde mu je gurao prste u zadnjicu, mahao je svojim polnim organom i šta je već sve radio. Strah me je i da pomislim na sve to, a ne i da kažem. Otišla sam u policiju 31. jula i sve prijavila. Nakon toga sam sela na avion i odvela dete za Švajcarsku.  

OPŠIRNIJE u sutrašnjem štampanom izdanju KURIRA

foto: Kurir

Ne propustite

DANAS POKLON SAMO U KURIRU - DODATAK TV EKRAN! ANĐELKA PRIPIĆ: Kao TV voditeljka otkrivam novi deo svog bića

Svakog petka poklon u Kuriru - dodatak TV EKRAN: intervjui, najave TV serija i najtačniji program.

Anđelka Prpić za TV Ekran otkriva: Kao TV voditeljka otkrivam novi deo svog bića. Dok čeka premijere dca filma koja je snimila, popularna glumica osvrće se na serije zbog kojih ju je publika zavolela, ali i na novu emisiju čiji je odskora domaćin. Nikola Klajić: U sport sam se zaljubio uz starijeg brata. Milena Pavlović: Dragoceno je što moj otac još živi kroz svoja dela.

foto: Promo

Čitajte KURIR!

Kurir / Marko Smiljković, Jelena Rafailović

Foto: Shutterstock

Football news:

La Liga President on Messi's departure: It won't be a drama for us. And his reputation will suffer
Ronaldo is a fan of the UFC. Rooting for Khabib, training with Conor, signed up for all the top fighters
Only Milan have not lost points this season in the top 5 of the European leagues. Aston Villa lost 0:3 in the
🎮 We made a game about Khabib - fight for him and try to fill up Geiji
Tebas about klasiko: the Game of the best teams in the world. The most important match of club football
Leeds forward Bamford scored a hat-trick. He has 6 goals in 6 Premier League games
Moyes on the spectators in the stadiums: People watch matches in cinemas, why can't they do it on the street?