Serbia

(UŽIVO) DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ U EMISIJI "HIT TVIT" NA TV PINK: Mnogi "ugledni" portali su preneli lažnu vest o smrti Ratka Mladića, MRZELO IH JE DA PROVERE U HAGU!

Pored Dragana J. Vučićevića, gosti voditeljke Verice Bradić su i Jelena Milić direktorka Centra za evroatlantske studije i Novica Antić iz koalicije Metla.

Na samom početku emisije gosti su komentarisali lažnu vest o smrti Ratka Mladića u Hagu, ali i niz dezinformacija koje se pojavljuju u javnosti. 

- Ja bih rekao da je to svinjarija. Neki čovek, tamo u Italiji, ja odbijam da zapamtim njegovo ime, bavi se plasiranjem lažnih vesti. Bilo bi zanimljivo da pogledate ko je preneo tu lažnu vest, ali ću vam reći da Informer nije to preneo. Mnogi "ugledni" portali su preneli vest da je umro Ratko Mladić, a nije. Mrzelo ih je da pozovu Haški tribunal da provere - rekao je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer.

PREDLOG BROJ 1 - DAN DRŽAVNOSTI! 

- Dodik je član Predsedništva Bosne i Hercegovine, nije njemu Vučić ni tata ni mama. On ima pravo na svoju politiku. Država Srbija i predsednik Vučić nisu odgovorni za ono što govori Dodik, a on sa druge strane govori ono što oseća. Taj Ustavni sud u BiH u kome sede stranci, odlučili su da ogroman deo poljoprivrednog zemljišta koje se nalazi u Republici Srpskoj nisu više taj deo, već se knjiže na Federaciju - rekao je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer.