Serbia

VELIKA AKCIJA KRIMINALISTIČKE POLICIJE! Uhapšeno 12 lica osumnjičenih za prevare na štetu JP EPS!

Ova lica su, korišćenjem posebno izrađenih uređaja, onemogućavali ispravno merenje utrošene električne energije na većem broju brojila, kod pravnih i fizičkih lica i na taj način znatno umanjivali račune za utrošenu električnu energiju, oštetivši JP EPS za višemilionski iznos novca.

U nastavku iste akcije, policijski službenici PU Novi Pazar, po nalogu OКT u Novom Pazaru, a u saradnji sa Sektorom za unutrašnju kontrolu i bezbednost JP EPS, uhapsili su više lica, zbog krivičnog dela krađe.

Informer

Ova lica su koristila gore pomenute uređaje i ugrađivali ih u svoja brojila, čime su oštetili JP EPS, umanjujući račune za utrošenu el.energiju.

Otkriven je veliki broj krađa na mernim mestima, koje će biti procesuirane u narednom periodu. JP EPS se zahvaljuje na saradnji Tužilaštvu za VTК, VJT u Novom Pazaru, OJT U Novom Pazaru, BIA, MUP- UКP - SBPOК, Policijskoj upravi Novi Pazar i Policijskoj Upravi Кraljevo.

Football news:

Barcelona are working on extending their contract with Fati. Mendes wants the player got a raise
Hames will miss the Premier League match with Southampton
Goetze scored two goals in his first two games for PSV
Real Madrid are paying the price for a stupid sale to Ronaldo. No one to score. Calderon on the club's problems
Ozil posted a GIF of himself at work in the office: Forward, Arsenal
The Slovenian youth team wants to expel the tyrant coach: he is Against warm-UPS, forbids sleeping on planes and celebrating goals
Ozil on the rapid match: I'll support Arsenal at the TV. I bet on a 4-1 win