Serbia

VELIKI INTERVJU DEČKA MILIJANE BOGDANOVIĆ: Ovako je LJUBAV počela! Razlike ima samo u godinama, a ne u shvatanjima i S*KSU!

Miloš Marković, novi momak Milijane Bogdanović, učesnice "Parova", koja se proslavila brakom sa 50 godina starijim Milojkom Božićem, oglasio se i pojasnio kako je počela velika ljubav sa Bogdanovićevom.

On je izmeđuostalog priznao i da će i sam ući u rijaliti.

Kako ste se upoznali sa Milijanom Bogdanović?

- Našem prvom susretu prethodilo je prijateljstvo na Fejsbuku. Susret je bio u jednom užičkom kafiću. Već na prvom susretu ona je pokazala raskošnost svoga talenta za zavođenje i dogodila se ljubav na prvi pogled. Ona je divna i ja tome nisam mogao odoleti.

Milijana tvrdi da nikada nije bila srećnija u ljubavi, a kakva je situacija kod Vas?

- Kada se Milijana zaljubi i zavoli, ona to uradi i dušom i telom. Srećna je samo kada usreći i sebe i partnera. Ja sam sličan i oboje smo srećni zbog toga. Tu nasu idilu i sreću prekinuo je ulazak u "Parove". Ja je volim i mnogo mi je teško što ona tamo pati.

foto: Printscreen/Instagram

Da li Vam je smetalo što je toliko mlađa od Vas?

- Ne, razlika u godinama je formalna stvar i ona samo nekim ljudima može da smeta. Nama ne. Mi nemamo razliku u shvatanjima, zajedničkim aktivnostima, se*su, ljubavi. Dakle, nemamo razlike i zato smo srećni.

Šta mislite o njenom bivšem suprugu Milojku Božiću?

- Ništa, ne poznajem ga.

Milijana izuzetno pati za Vama u rijalitiju, da li postoji šansa da joj se i Vi pridružite u Parovima?

- Ona je pokazala veliku patnju i tugu nakon ulaska u Parove. Nadam se da će se malo prilagoditi na surove uslove života u vili bez mene. Morala je da uđe, jer je vezana ugovorom, ali i da pokaže pravo lice Milijane. Dobrog čoveka, kulturnog, pametnog i lepo vaspitanog. Žao mi je što joj ja ne mogu pružiti direktnu podršku u vili. Dakle, ne ulazim.

foto: Printscreen/Happy

Čime se Vi bavite?

- Ja sam odnedavno penzioner. Dugo godina sam radio jednoj velikoj užičkoj firmi, zatim u svojoj privatnoj. U penziju sam otišao sa mesta direktora jednog Akcionarskog društva iz Užica.

Da li je tačno da planirate zajednički život sa Milijanom u Užicu?

- Ako moja i Milijanina ljubav preživi surove uslove života u rijalitiju, pravićemo planove za dalje. Ja bih to žarko želeo i sve ću učiniti da do toga dođe.

Ko Vam je favorit u Parovima, pored Milijane, a ko Vas nervira i da li imate nešto da poručite svojoj devojci?

- Nemam favorita u Parovima. Milijana nije, jer ona to ne želi. Izuzetno me nervira nasilje, koje se svakodnevno sprovodi od jednog dela i muških i ženskih učesnika. Milijani poručujem da izdrži i ostvari želju, da se predstavi na pravi način, kao pozitivna osoba i dobar čovek. To će biti vrlo teško i ja je u tome potpuno podržavam. Poručujem joj da ću joj biti veran i da je neizmerno volim.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Football news:

Pogba's time at Manchester United is running out again. The club did not buy a top player, but a beautiful story for social networks, Paul lost the battle for influence to Brun
Roma made an extra substitution in the Italian Cup match. The club faces a technical defeat
The Premier League is investigating the transfer of Snodgrass to West Brom. West Ham banned him from playing against them at the sale
Football has broken into Fortnite. The game will host the Pele Cup, add the uniforms of Man City, Juventus and Milan, and a legendary celebration
Shalimov about Miranchuk: Atalanta is an ideal team for him. Don't go anywhere
Agent about Wendel in Zenit: A risky deal, may not be justified
Shevchenko about Ukraine at Euro 2020: Goal-minimum-exit from the group