Serbia

(VIDEO) MALI DRAGOLJUB U MAJČINOM NARUČJU: Roditeljima je ispričao zašto je odlučio da se sakrije, ČEGA SE TOLIKO UPLAŠIO!

Pošto mali Dragoljub nije imao vidljivih povreda, sem što je bio promrzao i gladan, može se reći da je drama oko nestanka još jednog deteta u ovom slučaju imala srećan kraj. Ipak svima je ostala nedoumica zašto se Dragoljub sakrio, čega se uplašio?

Ovu dilemu rešili su njegovi roditelji, koji su predstavnicima Centra za socijalni rad ispričali od čega se Dragoljub sakrio.

- Rekao nam je da ga deca u školi zafrkavaju da u klupe dolazi prljav, a kaže i da se uplašio nakon što je učitelj poručio da roditelji dođu u školu, te da je to razlog zbog kog se sakrio. 

Ispričali su Dragoljubovi roditelji, podsećajući da mališan kao i njegovih četvoro braće i sestara aktivno pomažu u poslovima oko imanja i gradnje kuće.

Dragoljub je nestao, juče nešto posle 16 časova. Kako ga roditelji nisu mogli da pronađu alarmirana je policija i uskoro je počela potraga koja je trajala celu noć. 

Football news:

Real started with Alaves: stupid hand Nacho and wild pass Courtois-again defeat
20 shells of times of the Second world war found on the basis of the Roma
Zidane Ob 1:2 with Alaves: the Start of the match is the worst for Real Madrid in the season. We lack stability
A clear penalty! Oh, my God. Ramos and Carvajal on the fall of Hazard in the match with Alaves
Ex-referee Andujar Oliver: Marcelo was pulled by the hair, it was necessary to put an 11-meter shot. There was no penalty on Hazard
Favre Pro 1:2 with Cologne: They were sitting in defence and Borussia were in too much of a hurry. There were few chances
Real Madrid conceded after a mistake by Courtois on a pass. Forward Alaves scored in an empty net