Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Власник Шефилд Венздеја љут на навијаче: Од данас нећу уложити ни фунту више

Букте протести навијача Шефилд Венздеја против власника клуба, милијардера Дејфона Чансирија, јер су „плаво-бели” на последњем месту табеле Чемпионшипа. Тражи се одлазак Тајланђанина, који је Шефилд купио 2015. године од Србина Милана Мандарића. Уместо оставке, Чансири је навијачима послао отворено писмо у којем је поручио да, ако су већ забринути за клуб, уложе новац у њега.

„Од сада, нећу више улагати новац у клуб. Ако ви кажете да сте ви газде, а да сам ја привремени чувар, онда ми покажите како да будем добар власник и учините да сачувате клуб. Ви желите да одем, али да истовремено трошим још новца? Ако желите да напустим Шефилд, онда ми покажите пре тога како да водим клуб и како да уложим новац. Ви немате право да тражите од мене да одем. Ја сам онај који је спасао клуб, који је трошио своје паре на њега, који мора сваког месеца да плати 2.500.000 евра. Неки навијачи би морали да имају више респекта према власницима клубова, а не да буду тако себични, размишљајући само о добробити за себе, а не радећи ништа у корист клуба. То је неприхватљиво и као резултат свега одлучио сам да не улажем више новац док год ме навијачи тако непоштено третирају”, поручио је Тајланђанин у отвореном писму.

Чансири је додао да свако мора да уради све што је до њега да би помогао Шефилду у „овим тешким временима”, а да неки раде баш супротно и да због њих клуб мора да плаћа казне.

„Протести не могу никако да помогну Шефилду. То је губљење времена. Волео бих уместо тога да ми ти исти навијачи покажу колико воле клуб и да му не наносе штету”, истакао је Чансири, пренео је Ројтерс.