Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Временска прогноза 27. септембар 2023.

Током дана претежно сунчано и пријатно топло. Повремено ће дувати јак источни ветар. Највиша дневна температура од 24 степена до 27 степени. У Београду сунчано, а средином дана и ветровито. Температура око 26 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

Ујутро свеже, по котлинама и долинама река југозападне и јужне Србије понегде магла. Током дана претежно сунчано, осим на југозападу, југу и југоистоку Србије где ће бити мало и умерено облачно. Ветар слаб и умерен источни, средином дана повремено и јак. Најнижа температура од 10 до 16, а највиша дневна од 24 до 27 степени.                       

Ујутро свеже, по котлинама и долинама река југозападне и јужне Србије понегде магла. Током дана претежно сунчано, осим на југу и југоистоку земље где ће бити мало и умерено облачно.  Ветар слаб и умерен источни, средином дана повремено и јак. Најнижа температура од 9 до 15, а највиша дневна од 24 до 28 степени.

После свежег јутра, током дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен североисточни. Најнижа температура од 8 до 14, а највиша од 24 до 28 степени.

: Претежно сунчано и топло уз малу и умерену облачност. Ветар слаб и умерен североисточни. Најнижа температура од 8 до 14, а највиша од 24 до 28 степени. Током ноћи на северу земље наоблачење местимично са кишом.

У недељу пролазно наоблачење, понегде с краткотрајном кишом или пљуском са грмљавином и мањим падом температуре. Од понедељка поново суво и стабилно са дужим сунчаним интервалима и мањи пораст дневне температуре.