Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Временска прогноза 29. септембар 2023.

Све до средине наредне седмице пријатно топло, уз мањи пад температуре другог дана викенда. Висок ваздушни притисак обезбедиће ведро небо, а са југоистока ће стизати ова умерено топла ваздушна маса. Јутарња температура од 8 степени, највиша дневна до 29. У Београду свежа ноћ и јутро, дан сунчан и око 27 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

: Ујутру свеже, по котлинама и долинама река југозападне и јужне Србије понегде краткотрајна магла. Током дана претежно сунчано и топло уз слаб и умерен североисточни ветар. Јутарња температура од 8 до 14, а највиша дневна од 25 до 29 степени.

: Након свежег јутра, током дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Јутарња температура од 9 до 14, а највиша од 24 до 28 степени. Током ноћи на северу земље наоблачење местимично са кишом.

: Пролазно наоблачење уз мањи пад температуре, понегде са кишом или краткотрајним локалним пљусковима са грмљавином. Увече престанак падавина и разведравање. Ветар слаб и умерен северозападни. Јутарња температура од  9 до 15, а највиша од 22 до 26 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватноћа 80%.

: Претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од 9 до 14, а највиша дневна од 24 до 27 степени.