Serbia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Временска прогноза 30. септембар 2023.

Претежно сунчано. Увече се на северозападу, а током ноћи у већем делу земље очекује наоблачење с кишом и краткотрајним пљусковима. Јутро ће бити свеже, понегде с маглом. Током дана летњих 29 степени. У Београду сунчано, уз 27 степени. Током ноћи наоблачење с кишом.

Ујутро свеже, по котлинама и висоравнима југозападне Србије краткотрајна магла. Током дана претежно сунчано и топло, на југу и југоистоку од средине дана повремено уз малу до умерену облачност. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Јутарња температура од 7 до 14 , а највиша од 24 до 29 степени. Увече на северозападу, а током ноћи и у осталом делу Војводине, као и у западној, југозападној и централној Србији јаче наоблачење са кишом или краткотрајним пљусковима.

Пролазно наоблачење уз мањи пад температуре, на северу суво, у осталим крајевима местимично са кишом или краткотрајним пљусковима уз изоловану појаву грмљавине. Увече престанак падавина и разведравање. Ветар слаб и умерен северозападни. Јутарња температура од 9 до 15 , а највиша од 23 до 27 степени.

Претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од 9 до 15 , а највиша дневна од 23 до 26 степени.

Претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Јутарња температура од 7 до 13 , а највиша дневна од 24 до 28 степени.