Serbia

VRHUNSKA SAM KUVARICA, A I DALJE NEUDATA! Vesna Dedić otvorila dušu: Čekam da me neko OSVOJI!

Vesna Dedić istakla je da se u kuhinji odlično snalazi, ali da floskula da put do muškog srca dolazi preko stomaka prema njenom mišljenju nije tačna - jer je uprkos hrani koju sprema i dalje neudata.

"Vrhunska sam kuvarica, odlično kuvam i volim da kuvam. Znam da pravim morske specijalitete, srpske i crnogorske, meksičke, italijanske... I znam ono što je važno za svaku domaćicu, s obzirom na to da je bilo mnogo teških vremena, od ničega umem da napravim nešto", izjavila je ona i kroz osmeh se osvrnula na floskulu da put do muškog srca dolazi preko stomaka.

"Ako je to tačno osvojiću svakog, ali izgleda da to nije istina jer sam i dalje neudata. Od onih sam žena koje ne osvajaju, čekam da budem osvojena. Tako dođem, stanem i evo čekam. Romantičan sam tip."

Vesna dalje priča da kada je zaljubljena voli da uživa uz dobro vino i školjke, dok je partner zakljubljeno gleda.

"Kada sam zaljubljena znam šta volim da jedem. Sa tim nekim kojeg volim pijem crveno vino, jedem školjke i ona marinada od maslinovog ulja i prepečen hleb. To je dovoljno. Ili druga varijanta, dobar sir, dobra pršuta, vino i pogled koji je opčinjen sa mnom."

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić