Serbia

ZBOG OVE PREDSTAVE NA SVETOG SAVU SU OTERALI SVEŠTENIKA Aleksandrovčani ogorčeni: Grom je udario u crkvu jer nas Bog kažnjava (KURIR TV)

Fotografije kupole crkve Svetog Nikolaja u selu Aleksandrovac u koju je udario grom obišle su Srbiju, a vernici iz braničevske opštine Žabari kojoj crkva pripada, složni su da je u pitanju Božji znak.

I dok jedni smatraju da im svevišnji na ovaj način poručuje da se vrate crkvi i veri, drugi su mišljenja da je udar groma božja kazna jer je, kako navode, prethodni sveštenik proteran.

- Meštani su ogorčeni, na ovaj udar groma gledaju kao na kaznu zbog proterivanja sveštenika. Naime, sve je počelo kada je 27. januara ove godine, na dan školske slave, organizovana predstava čudnog sadržaja posle koje su mnogi meštani ostali šokirani. Sveštenik koji se pobunio protiv nje je smenjen, a meštani sve što se nakon toga događa sa crkvom pripisuju tome - kaže za Kurir jedan od žitelja Aleksandrovca.

Pogledajte snimak predstave zbog koje meštani smatraju da svevišnji kažnjava.

(Kurir.rs)

Football news:

Cristiano Ronaldo: I needed to score from a free kick to regain my confidence
After football, Buffon will return to school. He once faced prison for a false diploma
Ronaldo scored the first goal for Juventus from a free kick. There were 43 attempts
Ronaldo is the first in 59 years to score 25 goals for Juventus in Serie A in a single season
Sulscher on 5:2 with Bournemouth: I am happy with the energy of Manchester United and the goals scored. It was a match for the fans
Rashford on 5-2 with Bournemouth: it's Important to push on until the end of the season. Exciting time
⛔ This is the first League of Armenia was stopped because of dogovornjakah. Banned 5 clubs and 58 people (45-for life)