Serbia

ŽIVIM SA 500 MAČAKA U KUĆI, KOMŠIJE ME NE PODNOSE! A kad čujete koliki su joj računi ZAPREPASTIĆETE SE, treba sve njih nahraniti!

"Smatram da su životinje, posebno mačke i psi, verniji od ljudi", rekla je ona dok se desetak mačaka i pasa bori za njenu pažnju, a ona im im deli poslastice na krevetu u svom domu.

Marjam al Bašuri, koja je kao dete izgubila roditelje, tokom godina je proširila svoju menažeriju. Rekla je da se identifikuje sa svojim krznenim drugarima, od kojih su mnogi spaseni od teškog uličnog života.

Oman, zemlja poznata po planinama i živopisnim dolinama, poslednjih godina beleži rast broja pasa i mačaka lutalica, preneli su lokalni mediji.

Uz pomoć okoline i pretplatnika na društvenoj mreži Instagram, Marjam al Balouši mesečno troši oko 6.500 evra za hranu, pranje i negu svojih štićenika, od kojih je 17 slepih.

Jedna prostorija u njenoj kući puna je kaveza. Životinje mogu slobodno da se kreću, ulaze u kaveze i izlaze iz kaveza.

Pixabay

"Sve je počelo 2008. godine, kada je moj sin kupio malu persijsku mačku. Kao mnoge majke, odbila sam da se brinem o njoj, jer navodno nisam volela životinje, a moj sin nije mnogo brinuo o mački", rekla je Marjam, i dodala da se sve preokrenulo kad je dve godine kasnije došla druga mačka.

Potpuno sam se posvetila mačkama, brinula o njima, hranila ih, kupala i provodila dosta vremena s njima, rekla je ona.

Vest o njenoj ljubavi prema životinjima brzo se proširila, tako da su mnogi ostavljali svoje ljubimce ispred praga njene kuće, prenosi B92.

Marjam je 2014. godina kupila kuću kako bi se brinula o životinjama, pošto je trpela primedbe nezadovoljnih suseda dok je živela u stambenoj zgradi.

Football news:

Frank Lampard: Back in December, Chelsea were in great shape. I am concerned that we lost it so quickly
Rodgers on Leicester's fight for the championship: It's too early to say, but in the first half of the season we played consistently and at a high level
Only in one season in the Abramovich era did Chelsea score fewer points after 19 rounds than they do now. Then Mourinho was sacked after 16 games
Werner has not scored in 11 games in the Premier League. He has 1 goal in his last 15 games for Chelsea
Manchester United are ready to offer 12 million euros for defender Lance Medina. In September, he was called up to the Argentina national team for the first time
Player Eibar Enric and defender Girona Luna were sentenced to 2 years in prison on probation for publishing a video of a threesome
Bayern will play Egypt's Al-Ahly or Qatar's Al-Duhail in the Club World Cup semi-finals