Sweden
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

”Är något av en eremit”

Malena Ernman är aktuell med konserten Amazing Classics tillsammans med Rickard Söderberg och symfoniorkestern Stockholm Concert Orchestra. Premiär 5 oktober på Avicii Arena.
Malena Ernman är aktuell med konserten Amazing Classics tillsammans med Rickard Söderberg och symfoniorkestern Stockholm Concert Orchestra. Premiär 5 oktober på Avicii Arena. Foto: Nils Petter Nilsson/TT

Malena Ernman fredagsmyser framför usla brittiska deckare, övar på alviska och syr rosor inpå småtimmarna.

Helgen inleds med ett försök till att hålla kroppen i trim. Jag trampar på gymmets Stairmaster i 40 minuter, ror i fem minuter och avslutar med styrkeövningar för ben och axlar. Det låter jätteduktigt men det är lat träning, tro mig.

Väl hemma lagar jag en kryddig vegansk tikka masala. Mellan tuggorna pratar min man Svante och jag igenom dagen innan han säger ”ska vi se på det där eländet nu?” Det är tv-serien Shetland han syftar på. Vi har fastnat för riktigt dåliga brittiska deckare och att håna det usla skådespelandet, med ett glas rödvin till, har blivit något av en fredagstradition. Han är dessutom väldigt känslig för otäcka och actionfyllda tv-serier, så Shetland passar honom perfekt.