Sweden
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

First Aid Kit: Så blir vi vänner igen

"Det här är någonting vi velat göra väldigt länge i kontrast till de stora spelningarna. Med den nya skivan har de bara blivit större och större. Då tyckte vi att det kändes kul att gå tillbaka till hur allt började", säger Johanna Söderberg (th), som tillsammans med sin syster Klara Söderberg snart inleder en ny turné med First Aid Kit. Pressbild.
"Det här är någonting vi velat göra väldigt länge i kontrast till de stora spelningarna. Med den nya skivan har de bara blivit större och större. Då tyckte vi att det kändes kul att gå tillbaka till hur allt började", säger Johanna Söderberg (th), som tillsammans med sin syster Klara Söderberg snart inleder en ny turné med First Aid Kit. Pressbild. Foto: Foto: Luger

Med ”Visions of the past” ger sig systrarna Klara och Johanna Söderberg ut på vägarna igen och gräver ur låtskatten från deras 16 år som band. Turnén besöker vissa platser för första gången på nästan tio år.

– Vi vet inte om vi kommer att göra det här igen, det känns väldigt speciellt för oss att få dela med publiken, säger Klara Söderberg.

2022 gjorde First Aid Kit en arenaturné i Sverige, men bandet har inte besökt norra delen av landet sedan 2014.