Sweden
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ilska mot Annie Lööfs dubbla måttstockar

Efter det avslöjats att en Sverigedemokrat roat sig med att skicka videoklipp på sitt könsorgan till kvinnliga kollegor ryckte C-ledaren Annie Lööf. Hon kritiserar SD-ledaren Jimmie Åkessons påstådda brist på engagemang i fallet. Samtidigt får Lööf omfattande kritik för sin dubbelmoral.

Samnytt rapporterade utförligt om fallet på onsdagen. Enligt Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson har ledningen för partiets riksdagsgrupp kontaktat riksdagsmannen för att prata med honom. Åkesson gör samtidigt klart att han ”väntar med att tycka någonting tills jag vet mer”.

LÄS ÄVEN: LÄS gifte SD-riksdagsmannens SEXCHATT – kritiseras för ”dickpics” till kvinnor

Detta fick Annie Lööf (C) att gå i taket och attackera Åkesson. På Twitter skriver hon att de som partiledare har ”ett större ansvar än så att kraftfullt markera mot alla typer av sexuella trakasserier”.

Under all kritik av Åkesson att hävda att han som partiledare inte ska lägga sig i att kvinnliga partikollegor fått s.k. dickpick av en SD-ledamot.

Vi har som ledare ett större ansvar än så att kraftfullt markera mot alla typer av sexuella trakasserier.https://t.co/NWkkSqkxrK pic.twitter.com/wrewZwVoBv

— Annie Lööf (@annieloof) August 10, 2022

Samtidigt får Lööf omfattande kritik för sina dubbla måttstockar där hon attackerar Åkesson men varit helt tyst i den långa raden av pedofil- och islamistrelaterade skandaler som drabbat partiet på sistone – i synnerhet den med Fredrick Federley.

LÄS ÄVEN: Efter pedofilhärvan: Federley valarbetar för C

”din andra vice ordförande var tillsammans med en pedofil som våldtog sin förra partners barn 22 gånger”, kommenterar en användare.

”Inte nog med att du inte kraftfullt fördömde federley du tog hans parti och lät han ställa upp i kyrkovalet ! Hycklare!”, påpekar en annan person.

”Så varför har du själv inte tagit offentligt och tydligt avstånd från alla pedofilskandaler i ditt eget parti?”, frågar ytterligare en användare.

LÄS ÄVEN: AVSLÖJAR: Centertopp lever med dömd pedofil – ”Måste se människan bakom”

Bara lägger den här. pic.twitter.com/qfzfASo8Av

— Susanna Silfverskiöld (@susannasilfver) August 10, 2022