Sweden
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Seger nära comeback: "VM en målsättning"

Mittfältsveteranen Caroline Seger är tillbaka i träning, och närmar sig comeback på fotbollsplanen efter fjolårets häloperation. Arkivbild.
Mittfältsveteranen Caroline Seger är tillbaka i träning, och närmar sig comeback på fotbollsplanen efter fjolårets häloperation. Arkivbild. Foto: Adam Ihse/TT

Caroline Seger är tillbaka i träning och drömmer om en VM-sommar på andra sidan jordklotet.

Det gäller även om hon inte får en plats i nästa veckas landslagstrupp.

– – Det är klart att VM är en målsättning i sig. Men först och främst handlar det om att komma tillbaka och kunna spela fotboll och vara smärtfri, säger den 37-åriga mittfältsveteranen.

När Rosengård drog i gång fotbollssäsongen för en vecka sedan var det framför allt ett ansikte som lyfte stämningen på Malmö IP lite extra. Caroline Seger, lagkapten i både Rosengård och det svenska landslaget, fanns med för första gången sedan häloperationen i höstas.

Nu berättar Seger att rehabiliteringen gått nästan oförskämt bra, och det lär bara vara är en tidsfråga innan hon kan vara tillbaka i spel. Att comebacken kommer redan i årets första träningsmatch, mot danska Nordsjälland nästa lördag, vågar hon ändå inte lova.