Slovenia

Boter male princese Charlotte na skrivaj oženil njeno učiteljico

icon-content-book-3PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Lucy Lanigan-O’Keeffe, učiteljica male princese Charlotte, se je poročila s Charlottinim botrom Thomasom van Straubenzeejem, ki je poleg vsega tudi zelo dober prijatelj dekličinega očeta, princa Williama. Mladoporočenca pričakujeta že prvi naraščaj.

icon-food-cookie

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ko se bo petletna princesa Charlotte vrnila v šolske klopi, bo s svojimi sošolci delila lepo novico. Thomas van Straubenzee, eden od njenih botrov in dober prijatelj njenih staršev princaWilliama in Kate Middleton, se je poročil z njeno učiteljicoLucy Lanigan-O’Keeffe. Zaljubljenca sta si poročne zaobljube izmenjala na skrivni slovesnosti konec preteklega meseca. To pa ni edina dobra novica, mladoporočenca pričakujeta že prvega otroka, poroča The Sunday Times.

38-letni Thomas in William se poznata že od srednje šole, Lucy pa poučuje na londonski šoli Thomas's Battersea, ki jo obiskuje tako Charlotte kot njen starejši brat, 7-letni princ George.

Charlottin boter se je poročil z njeno učiteljico.FOTO: Profimedia

Ker sta ženin in nevesta poroko najprej načrtovala v aprilu, bi morala Charlotte . Zaradi pandemije Covida-19 sta morala poročni obred prestaviti na kasnejši datum. Poročne zaobljube sta si tako izmenjala 24. julija v londonski cerkvi Chelsea Old Church, poroča The Sunday Times.  Pri obredu so bili prisotni le najožji družinski člani, s prijatelji pa bosta na srečen zakon nazdravila ob drugi priložnosti, ko bodo to dopuščale razmere.

Williamovo prijateljstvo s Thomasom je ena najdlje trajajočih vezi med obema družinama. Williamov brat, princ Harry si je zelo blizu s Thomasovim bratom Charliejem, ki ga je izbral za botra svojega sina Archieja. Oba brata van Straubenzees pa sta leta 2018 sodelovala na Harryjevi poroki z Meghan Markle.

Za Thomasa je to drugi zakon. Prvič se je poročil leta 2013 z Lady Melisso 'Missy' Percy, tri leta kasneje pa sta se že ločila. Missy se je nato preselila v New York in se osredotočila na svojo blagovno znamko Mistamina. Nato se je znova poročila in ima tudi eno hčerko Bluebell Rose Trafelet, ki se je rodila februarja.

Football news:

Koeman Pro 3:0 with Celta: Proud of the team. The results show that we are on the right track
Milan extended their unbeaten streak to 18 games by beating Rio Ave on penalties in the Europa League qualifier
Arteta on Manchester City in the League Cup: Arsenal are not very lucky with the draw. This is another test
Klopp about losing to Arsenal and Liverpool in the country of dreams, you have to score. Last pass failed
Muller held the UEFA ceremony in the stable. There had Neuer, Kimmich and Evangeliski
Liverpool 4 seasons in a row, cannot get past the 5th round of the League Cup and 2012 wins the tournament
Leno - first Arsenal goalkeeper in 8 years not to miss at Anfield