Slovenia

Brozoviću zaradi vožnje pod vplivom alkohola zajetna kazen

icon-content-book-3PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hrvaški nogometaš Marcelo Brozović je zaradi vožnje pod vplivom alkohola prejel visoko denarno kazen. Njegov klub Inter iz Milana mu je namreč po navedbah italijanskih medijev naložil kazen v višini 100.000 evrov.

Hrvaški nogometni reprezentant in vezist Interja, ki ga kot kapetan na zelenici vodi Slovenec Samir Handanović, je v zgodnjih sobotnih urah začasno ostal brez vozniškega dovoljenja. Tega mu je italijanska policija vzela (za naslednjih šest mesecev), potem ko so ga po vožnji skozi rdečo luč ustavili in ugotovili, da je prekoračil dovoljeno zgornjo mejo vsebnosti alkohola v izdihanem zraku.

icon-food-cookie

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Italijanski časnik Corriere dello Sport je v soboto poročal, da je 27-letnik vozil avto znamke Rolls-Royce (vreden naj bi bil kar 300.000 evrov) z nemškimi registrskimi tablicami in da je zaradi storjenih kršitev začasno ostal brez vozniškega dovoljenja.

To sicer ni prvi prometni 'greh' Brozovića. Hrvaški 24sata.hrporoča, da je pred štirimi leti na ulicah Velike Gorice dvakrat prešel rdečo luč na semaforju in kasneje prav tako napihal. In to brez vozniškega dovoljenja, ki mu je bilo odvzeto dva meseca pred tem.

Football news:

De Ligt had shoulder surgery and will miss 3 months
Modibo – infected with coronavirus Barcelona player. The disease passes without symptoms
Lichtsteiner finished his career. The former Juve and Arsenal defender is 36 years old
Matuidi left Juventus. The midfielder will move to Inter Miami Beckham
Goetze turned down Beckham's Inter. Mario wants to play in Europe
Tonali will move to Inter after the end of the Europa League
Gasperini worked at Juventus (only with youth) and Inter (sacked after 5 matches), but Atalanta became the grandee for him