Slovenia

Ivanišević v 'petih nizih' dobil bitko s koronavirusom

icon-content-book-3PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji hrvaški teniški igralec Goran Ivanišević, ki v vlogi trenerja sodeluje tudi z Novakom Đokovićem, je sporočil, da je (do)končno dobil bitko z novim koronavirusom. Po dveh negativnih in dveh pozitivnih testih, je, kot je sam zapisal, zmagal v petih nizih.

"Končno negativen in končno sem svoboden po treh tednih izolacije. Hvala zdravnikom za oskrbo in še posebej hvala nekemu noremu Šibenčanu, sam se bo prepoznal," je zapisal 48-letni Goran Ivanišević, zmagovalec Wimbledona leta 2001. Ta je bil sprva po prvih dveh testih negativen, nato pa 26. junija sporočil, da je okužen z novim koronavirusom.

icon-food-cookie

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ivanišević se je z novim koronavirusom okužil na 'zloglasnem' teniškem turnirju v Zadru, ki je potekal pod okriljem prvega igralca sveta Novaka Đokovića. Potem ko se je prvi okužil Bolgar Grigor Dimitrov, so sledile nove okužbe, tudi Đokovića in Ivaniševićeva.  

"Po dveh negativnih in dveh pozitivnih testih, je prišel na vrsto moj omiljeni, peti niz. In veste, da sem vedno bil neugoden v petem nizu. Končno sem negativen in lahko grem na svobodo po treh tednih izolacije. Zadar, hvala ti, da si bil mesec dni moj gostitelj, zbližala sva se na še bolj poseben način. Vidiva se ob nekih lepših priložnostih, vendar ne še tako zelo zgodaj. Ljudje, pazite nase, vsem okuženim pa čimprejšnje okrevanje,"je še zapisal Ivanišević.

Football news:

In Romania, a special champion: everything was decided in the match, the format of which was chosen 3 hours before the whistle
Danny rose: I was stopped by the police last week: is This a stolen car? Where did you get it?. And this happens regularly
Barcelona refused to sell for 60 million euros Trinca u, bought from Braga for 31 million. The club count on him
Chelsea will compete with Everton for Regilon. Real Madrid is ready to sell him
Espanyol asked La Liga to cancel the flight. The Catalans have been in the relegation zone since the fifth round
Inter have not yet decided on Conte's future. Everything will be decided after the Europa League
Haji resigned as Viitorul's coach