Slovenia

Jada Pinkett Smith po večkratnem zanikanju priznala afero z 20 let mlajšim

Jada Pinkett Smith je sprva zanikala govorice, da bi imela afero s 27-letnim Augustom Alsino, medtem ko sta se s soprogom igralcem Willom Smithom odločila za premor. Jada je zdaj priznala, da sta imela z mlajšim pevcem kratko razmerje.

Pred nekaj tedni je 27-letni pevecAugust Alsinav intervjuju dejal, da je imel romantično razmerje z igralko Jado Pinkett Smith, s tem pa naj bi se celo strinjal tudi njen soprog Will Smith. Sprva je igralka govorice zanikala, zdaj pa je priznala, da sta s soprogom pred približno štirimi leti in pol začasno prekinila zvezo zato, ker sta kasneje mislila tudi vložiti ločitvene papirje. Medtem pa je imela igralka krajšo afero. 

Jada Pinkett Smith in August Alsina sta imela afero.FOTO: Profimedia

"Z Augustom sva postala prijatelja takoj, ko sva se spoznala," je Jada pojasnila v novem videoposnetku na Facebooku in dodala, da je želela glasbeniku pomagati pri njegovem duševnem zdravju ter mu predlagala tudi nekaj alternativ, s katerimi bi lahko pomagal prebroditi težek čas. Spoznala sta se leta 2015, in sicer prek njenega sina Jadena Smitha.Jada je, medtem ko se je to dogajalo, dejala, da sta se ona in Will prebijala skozi težko razmerje in se razšla.

"Takrat sva se razšla," je dejala in dodala, da sta želela v tistem času ugotoviti, kaj ju osrečuje."Oba sva bila prepričana, da sva zaključila najin zakon," je še pripomnila. "Z Avgustom sem imela prav poseben odnos. Seveda sva bila v razmerju. Takrat sem bila zelo čustveno prizadeta. Spoznala sem, da ne moreš najti sreče, če nisi srečen sam s seboj."

Jada Pinkett Smith in Will Smith sta že večkrat imela težave v zakonu.FOTO: Profimedia

"Želela sem se le počutiti dobro," je še pojasnila svojo odločitev za afero. "V veliko veselje mi je bilo, da sem nekomu omogočila, da se boljše počuti," je povedala."Tega sploh ne razumem kot prevaro." 

"Na tej poti sem se veliko naučila o sebi in spopadla sem se lahko s svojo čustveno nezrelostjo in čustveno negotovostjo." Kasneje sta stike prekinila, govorice o njuni aferi pa so se začele junija, ko je Alsina v intervjuju zatrdil, da je bil v razmerju z Jado. "Popolnoma sem se predal temu razmerju in resnično gojim veliko ljubezni do nje," je takrat povedal August. "Temu sem se posvetil, popolnoma sem se prepustil ljubezni, veliko mi pomeni tudi to, da sem se resnično nekomu tako predal."

Vse od leta 2013 se v Hollywoodu šepeta o nenavadnem zakonu Jade in Willa Smitha, saj naj bi bila v odprtem razmerju. Poročila sta se leta 1997 in imata skupaj dva otroka, 22-letnega sina Jadena in 19-letno hčer Willow

Football news:

Real can sell Hames to Atletico for 10-15 million euros (El Golazo de Gol)
Henrik Larsson on racism: I hope that we will be able to eradicate this huge problem. Evil will never overcome good
Manchester City wants to buy 5 more players this summer. The club is Interested in Lautaro and Felix
West ham midfielder Antonio is the best player in the Premier League in July. He scored 8 goals in 7 matches
Brih is scheduled for the Manchester City – Real Madrid match. Zweier will judge the Juventus-Lyon game
Fulham returned to the Premier League, earned 135 million pounds and destroyed the fairytale of Brentford. Everything was decided by the trick of the defender and a stupid mistake of the goalkeeper
Fabinho: this Liverpool will be remembered forever. The title in the Premier League is special, because we had to wait so long