Slovenia

Naša pevka navdušila s to dopustniško fotografijo

0

termometer

0

termometer

Tanja Žagar se zadnje dni mudi v Dalmaciji, kjer je med drugim posnela svoj novi videospot za romantičen duet s klapo Šufit. S svojega delavno obarvanega oddiha na Hrvaškem redno objavlja fotografije, še posebej zadnja je navdušila njene sledilce na Instagramu.

Na njej namreč Tanja Žagar pozira na gorovju Velebit, oblečena v kratko, pikasto-rumeno krilce in črno čipkasto majico. V takšni poletni opravi je naša pevka na ogled postavila svoje vitke noge in bujen dekolte, kar seveda ni ušlo njenim oboževalcem, ki so z ustreznimi emotikoni izrazili svoje navdušenje nad videnim.

A tudi tokrat se je našel nekdo, ki je Tanji čestital za drugo nosečnost. Pred nekaj dnevi se je namreč pod njeno objavo na Instagramu, na kateri se je objektivu nastavila v bolj ohlapni poletni obleki in ob katero je malce pomenljivo zapisala, da ji je poletje pripravilo prav posebno zgodbo še z nekom, vsul plaz čestitk in namigov, da je naša glasbenica zagotovo drugič noseča.

A kasneje se je izkazalo, da je Tanja z zapisom merila na svoj novi romantični duet, za katerega je v Dalmaciji posnela videospot. Na komentarje in čestitke o drugi nosečnosti se Tanja na družbenem omrežju ni odzvala.

Zabava Merlak Grošelj
Zabava Merlak Grošelj
Trendi Opazili smo: samska Špela Grošelj na jahti kriptomilijonarja Merlaka
Dan Bilzerian
Dan Bilzerian
Trendi Zloglasni multimilijonar v družbi razgaljenih deklet prispel na Jadran #video

Football news:

Manchester United presented their away form for the 2020/21 season
Ferdinand on Barca breeding: Bad. They still rely on old-timers
Inter wants Perisic back, even if Conte remains in the team. Bayern hopes to buy the player for less than 20 million euros
Rudi Garcia on Lyon's chances against city: the quarter-Finals showed that the favourites can also be beaten
CSKA agreed a 5-year contract with Fuchs. The transfer is estimated at 7-10 million euros
Ferdinand on Messi at Barca: Will he want to stay, given the results and the team's performance? Does he have time to wait?
I would not be surprised if Pochettino is appointed in less than 3 days. Ex-Barca winger Carrasco on the club's new coach