Slovenia

Novemu koronavirusu se je posmehoval, nato zaradi njega umrl

0

termometer

0

termometer

37-letni vojni veteran Richard Donald Rose iz Ohia je umrl 4. julija, zgolj nekaj dni po tem, ko je bil njegov rezultat testa na covid-19 pozitiven. Njegova smrt je pritegnila veliko pozornosti zato, ker je pred tem v svojih objavah na Facebooku večkrat izražal svojo skeptičnost glede koronavirusne bolezni in kritiziral množične medije, ki naj bi poročali zgolj o negativnih stvareh.

V objavi 28. aprila je zapisal, da sam nikakor ne bo kupil maske, saj je do tedaj preživel, ne da bi podlegel noriji.

Plaža. Dekle. Morje.
Plaža. Dekle. Morje.
Novice Kdaj bo Hrvaška na rdečem seznamu #izračun #video

Le nekaj dni pozneje, 1. julija, je objavil, da je uradno v karanteni za 14 dni, saj je bil njegov test za covid-19 pozitiven, in komentiral, da mu to nikakor ni všeč tudi zato, ker naj bi ravno začel delati v novi službi.

V objavi 2. julija je zapisal, da je covid resnično beden, saj naj bi težko dihal že zgolj ob sedenju, in prijatelju v komentarju odgovoril, da ne ve, kje se je okužil.

Nekaj dni pozneje je pogrebni zavod njegovega kraja na svoji spletni strani objavil, da je Rose 4. julija umrl.

Njegove objave obkrožile splet

Rose je torej zaradi zapletov koronavirusne bolezni umrl v karanteni v domačem Port Clintonu le nekaj dni zatem, ko je prejel pozitiven rezultat na test.

Potem ko so njegovi prijatelji na spletu delili objavo v poduk drugim, naj ne bodo kot on, saj se podobno lahko zgodi tudi njim in naj zato nosijo masko, so objave obkrožile splet.

Hrvaška
Hrvaška
Novice Na Hrvaškem potrdili še 53 novih okužb, v Srbiji vse več ljudi na ventilatorjih #video

Football news:

Inter wants Perisic back, even if Conte remains in the team. Bayern hopes to buy the player for less than 20 million euros
Rudi Garcia on Lyon's chances against city: the quarter-Finals showed that the favourites can also be beaten
CSKA agreed a 5-year contract with Fuchs. The transfer is estimated at 7-10 million euros
Ferdinand on Messi at Barca: Will he want to stay, given the results and the team's performance? Does he have time to wait?
I would not be surprised if Pochettino is appointed in less than 3 days. Ex-Barca winger Carrasco on the club's new coach
Alaba about Mueller: we are Glad that Bayern have such a player
Jordi Cruyff replaced Donadoni at the head of China's Shenzhen