Slovenia

Policisti še vedno iščejo 47-letnega partnerja opečene ženske

Policisti v povezavi z dogodkom v Grosupljem, kjer je sin na dvorišču pred stanovanjsko hišo našel hudo opečeno mamo, še vedno iščejo pogrešanega 47-letnika. Nadaljujejo tudi z zbiranjem obvestil in kriminalistično preiskavo, tudi zaradi sumov morebitnega kaznivega dejanja, kjer pa - kot so pojasnili na PU Ljubljana - vloga posameznikov še ni pojasnjena.

Policisti še vedno iščejo 47-letnika, ki naj bi v Grosupljem zažgal svojo partnerico.FOTO: Kanal A

Policisti še vedno iščejo pogrešanega 47-letnika, ki je - po tem, ko naj bi na dvorišču pred stanovanjsko hišo v Grosupljem z vnetljivo tekočino polil 44-letno partnerico in zanetil ogenj - pobegnil neznano kam.

"Po opravljenem ogledu policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in kriminalistično preiskavo, tudi zaradi sumov morebitnega kaznivega dejanja, kjer pa vloga posameznikov v tej zadevi še ni pojasnjena," je sporočil predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave (PU) Ljubljana Tomaž Tomaževic. Potrdil pa je, da gre za partnerja poškodovane osebe.

V policijski kroniki je bilo sicer navedeno, da so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali tudi poskus umora. Tomaževic je za 24ur.com potrdil, da se to nanaša na ta primer, kjer se preiskujejo tudi sumi kaznivega dejanja. Poudaril pa je, da gre pri pregledu dogodkov zgolj za statističen prikaz, da se zadeva obravnava. "Pravna kvalifikacija, ali gre za kaznivo dejanje in za kakšno, pa do potrditve suma še ni znana," je še dodal.

Spomnimo ...

Sin je včeraj na dvorišču stanovanjske hiše v Grosupljem našel huje poškodovano 44-letno mamo, ki so jo nato odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana. Po pripovedovanju domačinov naj bi jo 47-letnik polil z bencinom, nato pa zažgal. Po dejanju je pobegnil neznano kam. 44-letnica je hudo opečena in je v smrtni nevarnosti.

Pogrešani 47-letnik je močnejše postave, brez las, s kraja dogodka je odšel peš, oblečen v kratke modre hlače, in po vsej verjetnosti bos. Ljudi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, policija poziva, naj to sporočijo na številko 113.

Football news:

Liverpool will buy Jota for 41 million pounds. Wolverhampton will pay up to 13.5 million for Hoover
8 is Bavaria's favorite number. Now she beat Schalke: Gnabry scored a hat-trick, Sane scored 1+2, Lewandowski came up with an assist by rabona
Liverpool agreed a 5-year contract with Jota. The transfer amount could be 43 million euros
I left everything and went to the other side of the world for my favorite team. The heartwarming story of a Norwegian fan in love with Santos
Lewandowski scored in the 1st round of the Bundesliga in 7 seasons and repeated the championship record
Gnabry scored a hat-trick against Schalke
Lewandowski scored for Schalke in their 10th Bundesliga game in a row. This is a League record